סבא: שלמה צדוק, מנהל המחלקה החקלאית ביקבי רמת הגולן כבר 25 שנה, בן 64.
סבתא: אתי צדוק, מנהלת חשבונות בקיבוץ דן, בת 63, נשאה לשלמה כשהוא היה בגרעין הנחל שהקים את אודם. מיד לאחר הנישואין ביוני 1981, הזוג הצעיר עלה עם שאר מקימי אודם וייסדו את ישוב הקבע. הם היו באותם בני הזוג היו אז בני 21 ו 22 בלבד.
הבנות:
מיטל, בת 41, יועצת השמה
רינת, בת 38, עוסקת בחקלאות
ליאת, בת 33, תומכת לידה (דולה), רפלקסולוגית ומעסה.
החזרה לגולן: לאחר שירותן הצבאי, הבנות טיילו בעולם, התנסו בחיי העיר הגדולה. הן אפילו הספיקו לטעום מעט מה זה לחיות בקיבוץ בעמק. אולם כולן, כל אחת בזמן שהרגיש לה נכון, חזרו הביתה לאודם.
השבט: 19 נפשות.
שם קבוצת הוואטאפ המשפחתית: "צדיקים לנצח"
מקום אהוב בגולן - הג'ובה כמובן, שנמצאת במרחק הליכה מהבית, אבל תמיד מרגישה כמו חו"ל. אוהבים ארוחות בוקר משותפות ביער אודם.
מה לא יודעים עליכם: כל בנות המשפחה התחתנו עם אותה שמלת כלה, בשינויים קטנים.
מועצת השבט: מתכנסת בכל סופ"ש לארוחת שישי אצל סבתא וסבא. על השולחן מלא מטעמים תורכיים מסורתיים. על הדרך מרוקנים את ארון הממתקים. לארח 11 נכדים, בכל הגילאים, מגיל שנה ועד 10, יכול להיות לפעמים קשה, אולם האושר שממלא את הלב הוא עצום.
ביחד או תנו לנו ספייס? יש יתרון גדול לגור קרוב, בא לידי ביטוי בעזרה הדדית. שירותי בייביסיטר זמינים מתי שרק רוצים. הביחד גם הופך את הלידות של השבט למעניינות. היו לידות בבית ואפילו באוטו, תמיד עם תמיכה ועזרה.
מה מאחלים לשנה החדשה? זכינו בחיינו לראות חלום שמתגשם ומישוב קטן של 16 משפחות, הפכנו להיות ישוב גדול ולהנות מחברה של צעירים וילדים שמתרוצצים במושב מאחלים שנה פוריה ומוצלחת לשבט היקר הזה, שרק נמשיך כך. הלוואי שהצמיחה בגולן תמשיך, כל הבנים ישובו הביתה ויחד נזכה לחיות בשלווה ובנחת, המאפיינים את הגולן.