שפרה ארנון, רכזת חברתית
בחודש שבט ובהתאם לתקופה פתחנו במבצע לחיזוק הקשר הבין דורי. כל בת, מכיתה א' ועד כיתה ח' קיימה פעילות משותפת עם סבא וסבתא, מרחוק או מקרוב. הפעילויות היו מגוונות ומיוחדות: בישול ואפיה, קיפולי נייר, שעת סיפור, סדנת שוקולד, יצירה, שיר וריקוד, משחקים משותפים ועוד.
מהתמונות של הפעילויות יצרנו סרטון מרגש שהוקרן בפתיחתו של ערב לכבוד טו בשבט שהתקיים בזום. ערב שכולו צמיחה, התחדשות ושורשים, והיו שותפות בו סבתות, אימהות ובנות. זכינו שבחלק מהמשפחות היו אפילו ארבע דורות (!), וסבתות מרחבי הארץ והעולם!
לקראת הערב הבנות הכינו ריקוד מקסים יחד עם חני, המורה למחול. בכל שבוע, בבית הספר או בזום, נפגשות הבנות להרקדה בית ספרית. מורות ותלמידות, ואם זה בבית- גם אימהות ואחיות, רוקדות יחד את הריקודים שכבר הפכו להיות חלק מנשמת בית הספר. הבנות רקדו בזום, כל אחת בביתה, לצלילי "רק תפילה אשא" והסבתות הנרגשות הצטרפו בשירה. לאחר מכן, נהנינו ממופע של אמן אורח (עופר חתוכה) שכלל שירים, סרטונים, חידונים שהתאימו לכל הגילים. את ההתרגשות שעברה דרך המסכים קשה לתאר במילים, ואנו תפילה שנזכה להמשיך את הקשר המיוחד הזה גם מקרוב.
שבועיים לאחר מכן ציפתה לנו הפתעה מרגשת בתיבת הדואר, מכתב מסבא וסבתא שהשתתפו בערב.