רוכלות מזון רגיש (שנעשות בו פעולות טיפול מורכבות כגון חימום) (בנוהל זה: "food truck"):
- רוכלות מזון רגיש ("food truck") ובכלל זה: מזון בשרי, כריכים וכו'.
- במסגרת רישיון העסק לרוכלות מזון מסוג זה, יהיה רשאי בעל העסק למכור בנוסף למזון הרגיש גם מוצרי מזון פשוטים וזאת באופן נלווה למוצרי ה- food truck והכל בהתאם לכל דין ותנאי רישיון נדרשים ובכלל זה אישור משרד הבריאות ומשטרת ישראל ובכפוף להוראות כל דין.
- מכסת הרישיונות לעסוק ברוכלות מסוג מזון רגיש במועצה - עד 20 (5 רישיונות לרוכלות בתחומי המועצה שאינה באתרים המפורטים בסעיף 2(ב) שלהלן ו-15 לאתרים שבסעיף 2(ב)).
- תנאי סף להגשת בקשה לעסוק ברוכלות מזון מסוג זה, הינו כי המבקש לעסוק ברוכלות בעל ניסיון של שנה לפחות בהפעלת משאית מזון למזון רגיש ו/או בעל ניסיון של שנה לפחות בתחום הבישול והקולינריה.
רוכלות במזון ארוז בעל רשיון יצרן (כגון משקאות, גלידות ארוזות, דברי מתיקה, חטיפים):
- רוכלות מסוג זה ("מוצרי מזון שאינו רגיש") תאושר ברחבי הגולן כמפורט להלן.
- מכסת הרישיונות לעסוק ברוכלות מסוג זה – עד 21 (5 רישיונות לרוכלות בתחומי המועצה שאינה באתרים המפורטים בסעיף 2(ב) שלהלן ו-16 לאתרים שבסעיף 2(ב)).